Senin, 12 Oktober 2009

not gending jawa


Sekedik sanget sakmeniko pados not not gending bahkan hampir mboten wonten engkang sadean nopo malih download gratis wonten internet,pramilo meniko kawulo cobi nulis not gending jaowo mbok menawi migunani kangge kulo piyambak hususe kangge panjenengan sedoyo umume


Dibawah ini beberapa not gending mungkin dapat berguna

NOT GENDING SLENDRO| NOT GENDING PELOG