Postingan

Menampilkan postingan dari Desember 2, 2008

Aksoro Jowo

Gambar
Sampun jarang sakniki sing hafal aksoro jowo lan ngerti,milo meniko kulo cobi nulis tentang huruf jowo Mbok menawi meniko saget kangge pembelajaran malih lan migunani kangge panjenengan sedoyo 

http://bestptcsites.ws/

Aksoro Jowo



Wilangan



Murdo